tako blizu, a daleko povoljniji

RSS Twitter

Proizvodi

Renomirani brandovi po niskim cijenama

 

 

Izdvajamo

Keramičke pločice

Mi smo uvoznici prestižnih proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača keramičkih pločica i sanitarija. Široka ponuda i velika količina uskladištene robe jamče vam najbolji omjer cijene i kvalitete. Dođite i provjerite našu ponudu, uhvatite redovne akcije i pronađite keramičke pločice, o kojima ste oduvjek sanjali, po nevjerojatno pristupačnim cijenama.

Više

Grijanje i Klimatizacija

Nudimo cijelokupan asortiman proizvoda potrebnih za grijanje i hlađenje vašeg doma.
Kotlovi, bojleri, peći, radijatori, izolacija, instalacija i tisuće drugih proizvoda najboljih svjetskih prozvođača jamče ugodnu toplinu vašeg doma za vas i vašu obitelj. A kad postane prevruće u ljetnim danima, rashladite se klima uređajem iz našeg bogatog izbora.

radijatori • bojleri • kotlovi • kolektori • peći-kamini • pumpe • podno grijanje klima uređaji

 

Sanitarije

Direktnim kontaktima sa proizvođačima i dobavljačima iz našeg asortimana proizvoda, bilo to u zemlji ili izvan nje, pokušavamo našim kupcima osigurati najpovoljnije cijene uz kvalitetan proizvod te zadovoljiti različite ukuse. Tom idejom vodili smo se i u izboru sanitarija. Dođite! Vjerujemo da ćete pronaći nešto i za sebe. Vaše zadovoljstvo je naša radost!

wc školjke i umivaonici • kade • tuš kabine • kotlići

Kupaonski Namještaj

Opremite svoju kupaonicu u cijelosti iz naše bogate ponude koja će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe. Kažu da je kupaonica ogledalo vašeg doma. Ptp-Zaprešić je uvoznik za većinu asortimana koji vam nudimo, tako da osim kvelitetne opreme za kupaonicu možemo van ponuditi i eksluzivne cijene. Neka ogledalo vašeg doma odražava njegovu ljepotu.

Kolpa san • Omega paneli • KragićMobilduenne

 

 

Armature i Galanterija

Završni sjaj vašoj kupaonici dat će svaki pomno odabrani detalj. Za vas smo stoga, pripremili široki izbor armatura i galanterija različitih proizvođača.

armaturegalanterija

.

Oprema za vodu, Kanalizacija, Instalacije, Izolacija

Gradite kuću? Renovirate stan? Trebate li nove odvodne i dovodne instalacije, nove sifone, fitinge? Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja potvrdan, tada je PTP - Zaprešić d.o.o., pravo mjesto za vas!

Više

 

Sudoperi

Iz široke palete sudopera koje nudimo, možemo izdvojiti usadne i nasadne sudopere različitih dimenzija, te sudopere već ugrađene u ormariće određenih dimenzija. Kod nas možete pronaći i čitav niz dodatne sudoperske opreme, kao i staklene sudopere.

Više

 

Alati

Svi naši dragi partneri majstori, znaju da nema zanata bez alata. A upravo vrhunski majstori odabrali su Ptp Zaprešić za svoga dugogodišnjeg partnera jer nudimo iznimnu kvalitetu koja im olakšava rad, a njihovim klijentima omogućava zadovoljstvo njihovom uslugom. Uz veliki izbor vrhunskih alata na prodaju, nudimo i uslugu posudbe alata.

Više